Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Cesta lidstva / The Incredible Human Journey E01-E05 (2009)(CZ)[TvRip] = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Cesta lidstva / The Incredible Human Journey E01-E05 (2009)(CZ)[TvRip] = CSFD 83% Názov:Cesta lidstva / The Incredible Human Journey E01-E05 (2009)(CZ)[TvRip] = CSFD 83% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:2.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-05-07 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Délka: 4h 8mn 
    Jazyk: cz 2.0 
    Titulky: ne 
    Rok vzniku: 2009 
    Žánr: Dokumentární 
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/285512-cesta-lidstva/ 
    Odkaz na IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1451595/ 










    Obsah: 
    Dr. Alice Roberts cestuje po celém světě objevovat neuvěřitelný příběh o tom, jak lidé opustili Afriku, aby kolonizovali svět, překonali nepřátelský terén, extrémní počasí a jiné druhy člověka. Dává dohromady úlomky kostí, kamene a důkazy DNA a zjistí, jak tato cesta změní tyto africké předky na lidi dneška. 
    Když se Homo sapiens poprvé vydali z východní Afriky na strastiplnou cestu, aby osídlili svět, nebyli jediným lidským druhem planety. Byli však jediným, který nakonec přežil. Proč? A jak jsme se v průběhu nejpozoruhodnějšího putování všech dob stali dnešními lidmi? Tento fascinující seriál podniká pět výpravných cest napříč naší planetou a pátrá, kudy putovali naši dávní předkové, aby odhalili nepředstavitelné a kruté překážky, které museli překonat. Díky nejnovějším genetickým a archeologickým důkazům se dozvíme, jak se lidé postupně kulturně i fyziologicky přizpůsobovali svému prostředí. 
    1. Vzpomínky na Afriku 
    Vydáme se pátrat po prvních lidech a pokusíme se vytvořit si ucelenou představu o tom, jak se jim přibližně před 200 000 lety podařilo přežít v nebezpečném prostředí prehistorické Afriky. Zjistíme, jak se náš druh technologicky vyvíjel a jak nakonec jedna skupina - možná jen jediný kmen - Afriku asi před 70 000 lety opustila. 
    2.Azie 
    Pokračujeme putováním do Asie na největší celistvou pevninu světa. Jak se prvním lovcům a sběračům podařilo prežít na místech, která patří k nejdrsnějším na Zemi, a proč tuto cestu podnikli? Jednu stopu lze možná odhalit v životním stylu Evenků ze severu Sibiře, jejichž život určují sobi (divocí i domácí) a techniky prežití si předávají už po mnoho generací. 
    3. Evropa 
    Prozkoumáme, jak první moderní lidé putovali z Afriky do srdce Evropy a co se během této cesty mohlo stát, že došlo ke změně barvy jejich pleti z tmavé na bílou. Jak dokázali tito první lovci a sběrači přečkat nepředstavitelné podmínky poslední doby ledové a jak se jim podařilo ovládnout území, které už obývali houževnatí a nezdolní neandrtálci? 
    4. Austrálie 
    Je velkou záhadou, jak se naši dávní předkové dostali z Afriky až do Austrálie, když při této cestě museli nejméně jednou přeplout moře. A ještě záhadnější je, že sem dorazili dlouho předtím, než náš druh pronikl do Evropy, která se nachází mnohem blíž. Proč se poté, co přežili výbuch supersopky a odrazili útok jiných nepřátelských lidí (jak napovídají důkazy), rozhodli vše riskovat a podnikli zrádnou cestu přes oceán? 
    5. Amerika 
    Jak se lidem kamenné doby podařilo dosáhnout Severní a Jižní Ameriky? Dr. Alice Roberts objeví důkazy o starověkém koridoru přes kanadský ledový příkrov, kterým mohou  první lidé projít. Ale některé velmi staré nálezy v jižním Chile naznačují velmi odlišnou cestu do Ameriky; staré lidské lebky objevené v Brazílii dokonce ukazují na Australasijský původ Američanů. Mohla být trasa z Austrálie přes Pacifik možná? 








    svajdaa,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.219 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 01:52
    sql

    TOPlist